Professioneel diepte reiniging keukens en restaurants
- Betere luchtkwaliteit voor klanten en personeel.
- Lagere energiekosten.
- Een enorm grote verlaging in brandgevaar.
- Een officiëel certificaat als bewijs voor verzekering en verhuurder.
Dieptereiniging keukens of restaurants ?
Voor bedrijfskeukens en keukens binnen de voedselverwerkende industrie is een periodieke dieptereiniging verplicht. Deze moet minimaal éénmaal per jaar worden uitgevoerd om in het bezit te blijven van een geldig certificaat. Deze specialistische schoonmaak is dan ook een belangrijk onderdeel van de HACCP-normen. Het waarborgt de voedselveiligheid, de hygiëne in de keuken, een gezonde en veilige werkplek en behoud van keukenapparatuur.
- Verplicht volgens HACCP-normen.
- Professionele dieptereiniging met certificaat.
- Online inspectie of offerte aanvragen
Voordelen van een professionele dieptereiniging
- Voldoen aan HACCP-beleid.
- Waarborgt de hygiëne en voedselveiligheid.
- Draagt bij aan brandveiligheid.
- Gezonde en prettige (werk)omgeving.
- Behoud van keukenapparatuur.
Offerte aanvragen binnen 1 minuut
Dieptereiniging keuken laten
uitvoeren in 3 stappen
Stap 1: Inspectie en aanvragen
Een inspectie en offerte aanvragen voor een dieptereiniging? Dat kan eenvoudig online. Na het inplannen van een afspraak verzorgt één van onze onafhankelijke experts een grondige inspectie van de grootkeuken. De bevindingen worden opgemaakt in een rapport.
Op basis van deze analyse kunnen wij u van een op maat gemaakte offerte voorzien voor een professionele dieptereiniging. Na het inspecteren van de keuken en uw akkoord, kan een dieptereiniging snel worden ingepland. Onze specialisten zorgen ervoor dat de keuken zo snel mogelijk weer operationeel is. Een inspectie aanvragen? Dat kan eenvoudig online.
Stap 2: Dieptereiniging van de keuken
De dieptereiniging van de grootkeuken vindt plaats op basis van de bevindingen in het rapport. Tijdens deze specialistische schoonmaak worden diverse aspecten van de keuken gereinigd. Dit is het demonteren, desinfecteren en monteren van alle keukenapparatuur.
Ook de bakplaten en afzuiging worden gereinigd. Ook de keukenvloer is een onderdeel van de reiniging. Zoals de vloer zelf, maar ook de plinten en afvoeren die zich in de vloer bevinden. De keukenruimte wordt geïnspecteerd op vervuilde wanden of kapotte kitranden.
Stap 3: Oplevering en uitgifte certificaat
Veelgestelde vragen
Benieuwd hoe wij het gehele proces van inspectie, reiniging en certificering snel en moeiteloos voor u kunnen bewerkstelligen? Bekijk dan een onze aanpak of neem eens vrijblijvend contact met ons op. Niet alleen kunnen onze experts u binnen 2 uur een offerte een aanpak op maat bieden, wij zijn ook altijd bereikbaar voor vragen over vetkanaal reinigen, ventilatiekanalen reinigen en het onderhoud van mechanische ventilatiesystemen. Om u een goed beeld te geven zullen we de meest getelde vragen alvast beantwoorden: